• klimaanlæg til butik

Hotel D’Angleterre

AB COOL har leveret klimaanlæg til Hotel D’Angleterre i flere omgange

Hotel D’Angleterre, som fortsat vil være i den absolutte elite af Europas bedste hoteller, har forbedret de tekniske installationer i det 247-årige hotel. Især kan nævnes, at aircondition-anlægget er udskiftet med et af de mest avancerede systemer, der findes på markedet i dag.
Anlægget er installeret i alle hotelværelser og suiter; i alle selskabs- og konferencelokaler; i d’Angleterre Spa & Fitness og hvor som helst der er offentlig adgang. Som en selvfølge kan hotellets gæster regulere temperaturen fra diskrete paneler i værelserne, ligesom varmen kan indstilles centralt, så værelset får den temperatur, gæsten ønsker, inden ankomsten.
samsung klimaanlæg

Kundereference

AB COOL har haft den store fornøjelse at levere køleanlæg til Carlsberg

I samarbejde med Carlsberg har AB COOL udarbejdet en løsning med hensyn til køling i Carlsbergs nye serverrum. Carlsberg ønskede at anlægget skulle være redundans, hvilket i dette tilfælde betyder at der faktisk er to separate

anlæg, som kan køre helt uafhængig af hinanden i tilfælde af nedbrud på et af anlæggene. Selve hovedanlægget består af en pladeveksler, som på primærsiden er tilkoblet Carlsbergs eget ammoniakanlæg. Som veksler har vi valgt en type Alfa Laval på 105 kW.

Læs mere

Se video fra Carlsberg


danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i køleteknik

KONTAKT AB COOL

Har du spørgsmål?