• klimaanlæg til butik

InWear København

Til InWear/Martinique i hjertet af København har AB COOL leveret klimaanlæg af fabrikat Rhoss, type TCHE på 65 kW for 2 etagers butik (OBS: 40 dB(A))

Anlægget er opbygget som vandkøleanlæg, hvilket betyder at det afkølede vand transporteres fra køleanlægget i kælder op gennem skakt i ABS-rør gennem bygningen og fordeles til de 8 stk fancoils som er stratetisk placeret i butikken.
På kendensatorsiden er der ført CU-rør fra kælder op til tag, hvor der er monteret 1 stk. ECO kondensator som er dimensioneret udfra en lyddata på 4o dB(A) som som er et krav i det indre København.
samsung klimaanlæg

Kundereference

AB COOL har haft den store fornøjelse at levere køleanlæg til Carlsberg

I samarbejde med Carlsberg har AB COOL udarbejdet en løsning med hensyn til køling i Carlsbergs nye serverrum. Carlsberg ønskede at anlægget skulle være redundans, hvilket i dette tilfælde betyder at der faktisk er to separate

anlæg, som kan køre helt uafhængig af hinanden i tilfælde af nedbrud på et af anlæggene. Selve hovedanlægget består af en pladeveksler, som på primærsiden er tilkoblet Carlsbergs eget ammoniakanlæg. Som veksler har vi valgt en type Alfa Laval på 105 kW.

Læs mere

Se video fra Carlsberg


danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i køleteknik

KONTAKT AB COOL

Har du spørgsmål?