• eftersyn og service af klimaanlæg

Om AB COOL A/S – kølefirma i Aalborg, København og Fredericia

AB COOL hjælper dig og din virksomhed med at få en perfekt køleløsning. Vi er blandt markedets førende eksperter inden for køleanlæg til industri, detail og offentlige institutioner. 40 års erfaring og et team af ildsjæle gør os til frontløbere og foretrukken samarbejdspartner.

Kvalitet og kundernes tilfredshed er det vigtigste for os.

Vi arbejder målrettet på at sikre vore kunder driftssikre og miljøvenlige anlæg. Ved at lave energibesparende løsninger sikres vore kunder en god driftsøkonomi og bidrager samtidig til et bedre globalt miljø.

AB COOL stiller store krav til vore leverandører og anvender kun anerkendte komponenter af høj kvalitet.

AB COOL er specialisterne, der kan lave totalløsninger, hvor styring og overvågning er en integreret del af køleinstallationen.

AB COOL tager udgangspunkt i kundens behov, hvilket gør os konkurrencedygtige på både kvalitet og pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

samsung klimaanlæg

Kundereference

AB COOL har haft den store fornøjelse at levere køleanlæg til Carlsberg

I samarbejde med Carlsberg har AB COOL udarbejdet en løsning med hensyn til køling i Carlsbergs nye serverrum. Carlsberg ønskede at anlægget skulle være redundans, hvilket i dette tilfælde betyder at der faktisk er to separate

anlæg, som kan køre helt uafhængig af hinanden i tilfælde af nedbrud på et af anlæggene. Selve hovedanlægget består af en pladeveksler, som på primærsiden er tilkoblet Carlsbergs eget ammoniakanlæg. Som veksler har vi valgt en type Alfa Laval på 105 kW.

Læs mere

Se video fra Carlsberg


Vi arbejder målrettet på at sikre vore
kunders driftssikre og miljøvenlige anlæg

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i køleteknik

KONTAKT AB COOL

Har du spørgsmål?